Hop til indholdet.

Din garanti

Vi foretrækker at udføre et ordentligt stykke arbejde

Hos Brdr. Søegaard gør vi alt, hvad der står i vores magt for, at du skal være tilfreds med vores vvs arbejde. Det er ikke bare fordi, vi i høj grad lever af, at vores kunder anbefaler os videre til andre, årsagen er især, at vi er stolte af vort fag og gerne vil gøre dit problem til en positiv oplevelse, selvom det måske startede som et irriterende gene.

Hvis uheldet er ude

Vi er naturligvis forsikret med markedets bedste forsikringer mod alle typer uheld, vi kan komme til at påføre vore kunder.

Det kan f.eks. være den gamle fine kinesiske vase hos Fru Hansen, der ved et uheld ryger på gulvet eller produktionsvirksomheden, som gør krav gældende pga. af drifttab. Brdr. Søegaard er helgarderet mod dette, således at vore kunder altid er garanteret mod skader af enhver karakter.

Som en ekstra sikkerhed har du TEKNIQ's ankenævn

Skulle vi mod forventning blive uenige om, om en opgave er udført på den rigtige måde, er Brdr. Søegaard VVS medlem af brancheforeningen TEKNIQ, som har oprettet Ankenævnet for VVS installatører.

Ankenævnet medvirker til en nem, hurtig og billig løsning af uenigheder mellem private forbrugere og TEKNIQ's medlemmer. Vi er som en selvfølgelighed også medlem af dansk VVS Garanti. Læs mere.

Ring hvis du har spørgsmål

Skulle du efter vores arbejde mod forventning have ting, du synes skal laves om, eller blot have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan løse problemet, naturligvis uden ekstra udgifter for dig.