Hop til indholdet.

Privat

Fra udskiftning af tæret vandrør til montering af nyt varmeanlæg eller totalmodernisering af dit badeværelse.
Du kan bede os om alt. Ingen opgave er for lille eller stor og vi håndterer alle sager med samme omhyggelige professionalisme der kendetegner vores virksomhed.

Totalrenovering eller modernisering af badeværelse.

Ved en totalmodernisering forstås, at vi klarer hele byggeopgaven med egne håndværkere

Eksempel: Rydning af eksisterende sanitetsgenstande. Nedtagning af vægge og gulvfliser. Ophugning af råbetondæk. Omlægning af vand- og varmeinstallationer, så som skjulte rør. Etablering af gulvvarme fra eksisterende varmeinstallationer. Nye el-installationer til badeværelset. Malerarbejde. Levering og montering af skabe, toiletter, håndvaske, brusearmaturer m.m. Vi sikrer, at dit nye eksklusive badeværelse er badeklar, uden du behøver bekymre dig om rekvirering og koordinering af håndværkere m.m.

Vi aflægger gerne et uforpligtende besøg, hvor vi sammen med dig, gennemgår mulighederne for indretning af et smukt, praktisk og funktionelt badeværelse efter dine ønsker og behov. Om det er som totalentreprise eller medbyg er ikke væsentligt, blot det endelige resultat fremstår kvalitetssikkert og efter dine ønsker.

Brdr. Søegaard udarbejder, for et mindre beløb som bliver refunderet ved en eventuel ordre, 3D tegninger af dit badeværelse. Ring i dag og få en snak og jeres muligheder 36 70 39 31.​

​Varmeinstallationer

Brdr. Søegaard udfører alle former for varmeinstallationer: Gas, fjernvarme, jordvarme, solvarme og varmepumper. Ring til os i dag på 36 70 39 31, så vi kan aftale et besøg hjemme hos jer.

2 timers tidbestillingsinterval

Hos Brdr. Søegaard ved vi, hvor irriterende det er, når håndværkeren vil komme ”mellem 8 og 16”. Derfor har vi indført et 2 timers tidsbestillingsinterval hvilket kort sagt betyder, at vi lover at komme inden for to aftalte timer. Det kan f.eks. være ”mellem 8 og 10” eller ”mellem 12 og 14”.

Vi rykker ud hele døgnet

Virker komfuret pludselig ikke lørdag aften, eller er lyset gået ud på grund af en elektrisk fejl, ringer du bare til vor døgnvagt. Vi har altid en medarbejder, der kan rykke ud.

Regning eller tilbud – det vælger du

Uanset om opgaven er stor eller lille, vælger du selv, om vi skal arbejde på regning eller efter fast tilbud. Tilbuddet er naturligvis gratis og uforpligtende. Ring til os på 36 70 39 31, hvis du vil høre mere.​