Fjernvarme

Fjernvarme

Udskiftning og installation af fjernvarmeanlæg

Vi har gennem mange år udført udskiftning og installation af fjernvarmeanlæg i private hjem. Brdr. Søegaard er grundlagt i 1951, og vi har gennem årene opbygget en medarbejderstyrke i både antal og kompetence, der kan håndtere et bredt spektrum af udfordringer.

I alle årene har vi hjulpet i Nordsjælland og Storkøbenhavn med blandt andet fjernvarmeanlæg. Vores kompetencer på området betyder, at vi ofte bliver kontaktet fra det meste af København og Nordsjælland.

Hvorfor vælge fjernvarme?

Fjernvarme er distribution af energi ved hjælp af varmt vand. Da vandet kan opvarmes på alle tænkelige måder, kan fjernvarmesystemet bruge alle tænkelige varmekilder.

Blandt andet har solvarmeanlæg de seneste år fundet vej ind på fjernvarmenettet, og solvarme kan med fjernvarmen bruges i samspil med andre opvarmningsforme. Dermed er det let at tilpasse fjernvarmen til hver enkelt husstands behov og ønsker.

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer

  • 01 - Kontakt os

    Kontakt os her eller på telefon

  • 02 - Projekt

    Fortæl os om dit nye drømme­projekt

  • 03 - Tilbud

    Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt

Garanti på fjernvarme

Kvalitet og grundighed har altid været fundamentet for Brdr. Søegaard, og det gælder hele vejen fra tilbud til afslutning af opgaven. Derfor står vi også hellere end gerne inde for vores arbejde.

Vi yder således tre års totalgaranti på din fjernvarmeinstallation samt fem års garanti mod gennemtæring på varmtvandsbeholderen.

Kontakt os

Med vores erfaring med installation og renovering af fjernvarmeanlæg betyder, at vi også er sikre på, at vi kan hjælpe dig med en den bedste løsning. Ring til os på 36 70 39 31, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi. Efter vores besøg sender vi naturligvis et gratis og uforpligtende tilbud på installationen eller renoveringen.

Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender så tilbage til dig hurtigst muligt.