Nyt badeværelse

Få en uforpligtende tegning med i dit personlige tilbud

Nyt badeværelse

Få en uforpligtende tegning med i dit personlige tilbud

Drømmer du om et nyt badeværelse der indbyder til afslapning og velvære? I vores øjne skal et nyt badeværelse være funktionelt, have en afslappende atmosfære og et luksuriøst udtryk. Et nyt badeværelse skal være et rum, hvor du kan slippe dagligdagens fart og stress, og bare være dig selv.

Brdr. Søegaard hjælper dig med at realisere dine badeværelsesdrømme. Vi arbejder altid på at skabe luksuriøse udtryk, og vi har mange års erfaring i bagagen. Vi kan derfor med sikkerhed også realisere dine drømme, når det kommer til et nyt badeværelse.

Hvis du går og drømmer om et nyt badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os og fortæl om dine idéer, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Vi er med dig hele vejen

Uanset om du har en fuldstændig klar idé om hvordan resultatet skal se ud, eller blot har besluttet at det er ved at være tid til en renovering af badeværelse, står vi klar til at hjælpe. Vi har stor erfaring med sparring og rådgivning, og vi står altid klar til at hjælpe med idéer og tegninger, så du får det perfekte resultat.

Har du en fast idé til hvordan resultatet skal være, skaber vi netop det bad, du gør og drømmer om. Vi har altid en grundig dialog med vores kunder, så vi med sikkerhed kender til dine ønsker og forventninger til resultatet.

Vi er med dig hele vejen, når du skal have realiseret dine badeværelsesdrømme.

Garanti

Når du skal have nyt bad, har du måske et ønske om at få installeret solvarme, gaskedel eller fjernvarme. Det kan vi som autoriseret VVS’er selvfølgelig også sørge for. Vi har den højeste kreditværdighed, AAA, og er desuden medlem af TEKNIQ, som giver dig garanti for, at vores arbejde bliver udført ordentligt.

Uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Hos Brdr. Søegaard står vi altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse. Du skal blot kontakte os og fortælle om dine idéer.

Kontakt os ved at ringe på 36 70 39 31 eller send en mail til vvs@nyt-bad.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud. Vi holder til i Søborg, men kører gerne ud til flere steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer

  • 01 - Kontakt os

    Kontakt os her eller på telefon

  • 02 - Projekt

    Fortæl os om dit nye drømme­projekt

  • 03 - Tilbud

    Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt