Bag om Brdr. Søegaard

Bag om Brdr. Søegaard

Brdr. Søegaard bygger bro mellem solide traditioner og den nyeste viden indenfor VVS branchen. Vi sætter en ære i at yde en service på højeste niveau for vore kunder samtidig med, vi overholder fastsatte tider og aftaler.

Vi er medlem af Tekniq, som er brancheforening for knap 2.000 af Danmarks autoriserede VVS installatører og er naturligvis også medlem af Dansk VVS garanti.

Et firma med solide traditioner

Brdr. Søegaard blev grundlagt i 1951 af Jørn Søegaard, som drev virksomheden frem til 1990. Her overtog sønnen Teddy Søegaard virksomheden, som i dag drives efter devisen ”veludført arbejde giver tilfredse kunder”.

Alle typer opgaver til private og virksomheder

Vore montører rykker ud til alle typer opgaver, og vi udfører reparationer på eget værksted.

Kunden i fokus

For os er det altafgørende, at kunden er fuldt tilfreds med den udførte opgave. Vi installerer nye badeværelser og udfører totalrenovering på eksisterende, hvor vi tager os af hele projektet fra A-Z, således at vore kunder ikke på noget tidspunkt behøver være tovholdere undervejs i forløbet. Vi er garant for at indgåede tids-, kvalitets- og prisaftaler overholdes.

Brdr. Søegaard Logo hvid

Medarbejdere

Vi er en perfekt blanding af yngre montører med den nyeste viden og folk med stor erfaring. Vore montører bliver løbende uddannet, således at vi kan sikre vore kunder, at det udførte arbejde er veludført og professionelt og i henhold til gældende byggeregulativer.

Vi sætter stor pris på den stab af medarbejdere, der har været i firmaet i en årrække.

Medarbejdere med den nyeste viden

Alle montører sendes på kurser 1-2 gange årligt indenfor gas-, fjernvarme samt jordvarme installationer, dette for at følge de nyeste teknologier og de muligheder der følger med disse.

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer

  • 01 - Kontakt os

    Kontakt os her eller på telefon

  • 02 - Projekt

    Fortæl os om dit nye drømme­projekt

  • 03 - Tilbud

    Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt