Renovering af badeværelse

Få et uforpligtende badeværelse design og tegning

Renovering af badeværelse

Få et uforpligtende badeværelse design og tegning

Et moderne badeværelse skal, hvis du spørger os, have en rolig atmosfære, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd. Det skal være et indbydende rum som lægger op til velvære og afslapning og det skal være et luksuriøst frirum fra hverdagens stress.  

Hos Brdr. Søegaard er vi din ekspert i renovering af badeværelse og vi er det rigtige valg for dig som drømmer om lidt ekstra luksus i hverdagen. Vi har brugt mange år på at specialisere os i renovering af badeværelse, så vi kan tilbyde det bedste af det bedste til dig som kunde.

At investere i en renovering af badeværelse er en stor investering, det ved vi alt om hos Brdr. Søegaard. Dog har vi også erfaret fra vores mange år i branchen, hvor vigtigt det er at vælge en kvalitetsløsning frem for den billigste løsning.

Med os som samarbejdspartner kan du være sikker på at få en kvalitets renovering af badeværelse, der holder i mange år fremover og som har en luksuriøs atmosfære. En hurtig og billig løsning kan virke tiltalende, men ofte kan det ende med, at der skal laves reparationer efter kort tid.

Lyder en modernisering af badeværelse som noget for dig? Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Kontakt os allerede i dag og fortæl os om dine idéer til renovering af badeværelse, så giver vi et tilbud.

Skal vi stå for hele projektet?

Hos Brdr. Søegaard udfører vi renovering og modernisering af badeværelse med fokus på luksus, funktionalitet og velvære.

Ved du præcis hvordan resultatet skal se ud, eller har du blot en idé om, at dit bad trænger til en modernisering? Lad os hjælpe med idéforslag og tegninger, så rådgiver vi dig mod den bedste løsning for dig.

Har du en helt klar idé om resultatet, udfører vi renovering af badeværelse med blik for dine ønsker, så du står tilbage med netop det resultat, du drømte om. Vi sørger nemlig for at have en grundig dialog med dig, så vi kan forventningsafstemme og lave helt klare aftaler.

Hos Brdr. Søegaard står vi gerne for projekt renovering af badeværelse hele vejen fra idé til færdigt bad, som er klar til brug.

Garanti

Som autoriseret VVS’er har vi den højeste kreditværdighed AAA, og vi er medlem af TEKNIQ garantiordning. Det betyder at du som kunde hos os altid er sikret.

Indhent et tilbud

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på modernisering af badeværelse. Vi tilbyder desuden installation af solvarme, gaskedel eller fjernvarme i forbindelse med renovering af badeværelse.

Ring til os på 36 70 39 31 eller skriv til os enten på mail vvs@nyt-bad.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, vi vender vi tilbage med et tilbud. Vi holder til i Søborg, men kører gerne ud til flere steder som eksempelvis Gentofte, Hørsholm og København.

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer

  • 01 - Kontakt os

    Kontakt os her eller på telefon

  • 02 - Projekt

    Fortæl os om dit nye drømme­projekt

  • 03 - Tilbud

    Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt