Nyt badeværelse i København og omegn

Skal du have helt nyt badeværelse?

Drømmer du om et helt nyt badeværelse, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd? Der er intet som et nyt bad, der fremstår rent og pænt samt byder på flere timers afslapning i dagligdagens travlhed. Hos Brdr. Søegaard hjælper vi med alt fra en mindre renovering af bad til større totalløsninger ved opførelse af nyt badeværelse. Med vores mange års erfaring i branchen og utallige renoveringer af badeværelse i bagagen, så bidrager vi gerne med idéer til design samt rådgivning i forbindelse med unikke løsninger. Om du ønsker sauna, spa eller noget helt tredje på badeværelset, så finder vi en løsning til dig. Husk at hos Brdr. Søegaard tilbyder vi uforbindende ideforslag med tegninger og tilbud på dit nye badeværelse.

Vi er eksperter i badeværelsesrenovering

Som 70 år gammel familiefirma med utallige badeværelsesrenoveringer i bagagen, ved vi, hvad det kræver af os, når der skal opføres et helt nyt badeværelse. Af den grund er vi eksperter, når det kommer til renovering af badeværelse. Derfor tilbyder vi totalløsninger, hvor vi står for hele projektet fra start til slut, så du slipper for besværet. Når du vælger os til opgaven, så er du sikret en klar og gennemsigtig proces gennem hele forløbet. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne samarbejdspartner, hvorfor vi – naturligvis – også overholder alle aftaler med dig. Som kunde hos os bliver du mødt af en imødekommende og autoriseret VVS’er, der har et stort fokus på at levere resultater af højeste kvalitet til dig.

Vi hjælper med renovering af badeværelse i København og omegn

Brdr. Søegaard holder til i Søborg, hvorfor vi dagligt hjælper kunder med badeværelsesrenoveringer i København, Søborg, Lyngby og Gentofte. Uanset om det drejer sig om en mindre renovering af bad eller opførelse af et helt nyt badeværelse, så er vi klar til at påtage os opgaven.

BOOK ET UFORPLIGTENDE BESØG

Vi kontakter dig inden for 24 timer

  01

  Kontakt os

  Kontakt os her eller på telefon

  02

  Projekt

  Fortæl os om dit nye drømme­projekt

  03

  Tilbud

  Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt

  Kontakt os for et tilbud på renovering af badeværelse

  Du er mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit nye badeværelse eller renovering af badeværelse, hvor vi gerne byder ind med vores faglige viden og ekspertise. Vi giver dig også gerne et godt tilbud med på vejen.
  Benyt dig af vores kontaktformular på siden her, eller skriv til os på mail vvs@nyt-bad.dk. Du kan også vælge at ringe til os på telefon 36 70 39 31.

  “Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Brdr. Søegaard, fra udarbejdelse af en konkret ide til gennemførelse af projektet på aftalt tid, og kommunikation undervejs om de uforudsigelige udfordringer der altid dukker op undervejs.”

  – Ulla Lønberg, København

  Galleri

  BRDR. SØEGAARD

  Renovering bad

  Solvarme

  Kontakt os

  Augustvej 3
  2860 Søborg

  Tlf: +45 36 70 39 31
  vvs@nyt-bad.dk
  CVR NR 7900 6114

  Vi kontakter dig inden for 24 timer

   Døgnvagt

   Vores store medarbejderstab sikrer, at vi til enhver tid har en medarbejder, der med kort varsel kan rykke ud og løse dine problemer.
   Vagttelefon: +45 36 70 39 31

   Kontakt os

   Augustvej 3
   2860 Søborg

   Tlf: +45 36 70 39 31
   vvs@nyt-bad.dk
   CVR NR 7900 6114

   Vi kontakter dig inden for 24 timer

    Døgnvagt

    Vores store medarbejderstab sikrer, at vi til enhver tid har en medarbejder, der med kort varsel kan rykke ud og løse dine problemer.
    Vagttelefon: +45 36 70 39 31