Renovering af badeværelser i Søborg og København

Skal badeværelset totalrenoveres?

Brdr. Søegaard er eksperter i totalrenovering af badeværelser. Vi følger projektet fra begyndelse til ende, helt ned i mindste detalje, når vi gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Uden du behøver at bruge tid og energi i den forbindelse.

Vi bidrager med design idéer, spørgsmål til funktionalitet samt rådgivning i forbindelse med unikke løsninger, der kan gøre netop dit badeværelse til et smukt og afslappende rum at befinde sig I.

Vi har mulighed for at synliggøre det færdige resultat inden opstart i form af 3D tegninger, der på bedste vis, dokumenterer, hvorvidt en idé kan realiseres i praksis.

opfyld drømmen om renovering af badeværelse i Søborg og København

Sauna eller spa?

Intet er for stort eller småt. Om du er til sauna, indendørs vandfald, flerpersoners spa, biopejs eller blot ønsker at dit lille badeværelse skal fremstå elegant og enestående, har ingen betydning

Skal vi virkeliggøre din drøm om renovering af badeværelse i Søborg?

Hos Brdr. Søegaard er det ikke rammerne eller antallet af kvm. der afgør, om et projekt er interessant, men lysten til at virkeliggøre vore kunders badeværelsesdrømme uanset udgangspunktet.

Vor mangeårige erfaring med renovering af badeværelse i Søborg og København samt antallet af renoverede badeværelser, vi har med i bagagen, gør os I stand til at komme med konkrete forslag og rådgivning, der sikrer vore kunder, at deres badeværelser ender med at blive lige som de drømte om. Så slip endelig fantasien løs og kontakt os for uforpligtende besigtigelse og tilbud.​

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer


01

Kontakt os

Kontakt os her eller på telefon

02

Projekt

Fortæl os om dit nye drømme- projekt

03

Tilbud

Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt

Hjem » Badeværelser