Gaskedler

Vi har gennem mere end 30 år udskiftet og installeret gaskedler i et hav af boliger, hvorfor vi er et oplagt valg, når det handler om naturgasanlæg.

Stort udvalg af gaskedler

Miljøet spiller en større og større rolle på markedet for varmeforsyning, og her er vi med helt fremme, når det handler om udvikling og viden på området.

Vi sælger, monterer og installerer et bredt udvalg af kompakte, energibesparende og miljøvenlige gaskedler, hvis kvalitet gør det til en rigtig god investering for kunden. Derudover demonterer vi naturligvis også din gamle gaskedel, hvis der er tale om en udskiftning til en nyere og bedre model, som eventuelt kan kombineres med et solvarmeanlæg

Gaskedler med garanti

Hos Brdr. Søegaard lægger vi vægt på høj kvalitet i såvel de produkter vi forhandler, som det stykke arbejde vi udfører.

Det giver kunden en løsning til de næste mange år, og vi yder desuden tre års totalgaranti samt fem års garanti mod gennemtæring på varmtvandsbeholderen.​

Kontakt os

Kan vi hjælpe med en gaskedel, så ring til os på 36 70 39 31. Du er også velkommen til at sende en besked via kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer


01

Kontakt os

Kontakt os her eller på telefon

02

Projekt

Fortæl os om dit nye drømme- projekt

03

Tilbud

Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt

Home » Gaskedler