Solvarme

Billigere og “grønnere” vand

Hos Brdr. Søegaard har vi erfaringen og ekspertisen til at udskifte eller installere solvarmeanlæg, så du fremover får opvarmet dit vand billigere og ”grønnere”.

Effektiv solvarme
Der er store fordele med solvarme. Blandt andet kan solvarmen levere omkring 60 procent af energien til varmt brugsvand og kan desuden også bruges til opvarmning af boligens rum.

Nem vedligeholdelse
Samtidig er et solvarmeanlæg let at installere og kræver stort set ingen vedligeholdelse, hvilket giver få udgifter gennem hele anlæggets levetid på mere end 30 år. Uanset hvilken anden varmeforsyning du gør brug af (fjernvarme, gaskedel m.v.) kan det kombineres med solvarme.

Sådan fungerer solvarme

Mange tror, at høj sol er en forudsætning for et effektivt solvarmeanlæg, og her er det danske klima jo ikke ligefrem leveringsdygtigt. Men et solvarmeanlæg er langt mere effektivt, end man tror. Solfangerne på taget kan sagtens fange solens stråler, selvom det er overskyet.

Via solfangerne på taget bliver frostvæsken i anlægget opvarmet og løber ind til varmtvandsbeholderen i huset, hvor den afgiver sin varme og løber retur til solfangerne – gratis og CO2-frit.

Kontakt os
Overvejer du at få et solvarmeanlæg, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder.​ Du kan også ringe til os på 36 70 39 31

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer


01

Kontakt os

Kontakt os her eller på telefon

02

Projekt

Fortæl os om dit nye drømme- projekt

03

Tilbud

Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt

Home » Solvarme