Nye badeværelser fra københavn til rødovre

VVS i Søborg og København

Alsidigt VVS-arbejde

I mange situationer skal det helst gå hurtigt, når man har brug for VVS i Søborg og København. Det er netop en af vores store styrker. Vi har en tilpas stor medarbejderstyrke, hvoraf et antal er allokeret til hasteopgaver. Det sikrer os, at vi har mulighed, for at rykke hurtigt ud, når afløbet er stoppet og vandet vælter ud over hele Gulvet. Endvidere har vi oprettet en døgnvagt. Du kan derfor altid få fat på os, hvis du ringer +45 36 70 39 31.

Vores helt store styrke er den viden og erfaring med alle dele af VVS-faget, som vi og vores veluddannede montører har opbygget gennem mange år i branchen.

Vi er eksperter​

Man skal nogle gange være forsigtig med at fremhæve egne kompetencer, og kalde sig selv ekspert. Det tør vi dog godt, da Brdr. Søgaard i mere end 65 år har opbygget viden om alle former for VVS-arbejde i hele København. Siden 1951 har vi således arbejdet inden for alle aspekter af badeværelsesrenovering, diverse VVS-reparationer, fjernevarme, solvarme, olie- og naturgaskedler samt kloakarbejde.

autoriseret vvs i søborg og københavn

Kvalitet og garanti

Når man arbejder med afløb og diverse installationer, kan der selvfølgelig opstå uforudsete udfordringer, ligesom der en sjælden gang sker menneskelige fejl.

For at sikre vores kunder mod de menneskelige fejl er vi medlem af Tekniq.

Sker der mod forventning skader ved vores arbejder, er vores kunder forsikret herigennem for op til 150.000 kr.

VVS totalløsninger udført siden 1951

Ud fra konceptet ”alt under ét tag – en kontaktperson” har vi især specialiseret os inden for totalløsninger. Din kontaktperson tager hånd om hele renoveringen eller nybyggeriet og sørger for, at du får et kvalitetsresultat. Uanset om det er en totalmodernisering af badeværelset eller udskiftning af et armatur hjemme hos fru Jensen løser vi opgaven professionelt, effektivt og i højeste kvalitet.

Det gælder lige fra VVS-opgaverne i egenproduktion som gulvvarme, bad, toilet m.v. til de øvrige underentrepriser, som vores dygtige og stabile samarbejdspartnere inden for de andre håndværksfag står for.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til VVS i Søborg og København?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Ved større opgaver foretrækker vi at komme forbi, for at vurdere opgavens omfang. Herefter sender vi et uforpligtende, skriftligt tilbud. Er det en mindre opgave, kan vi ofte komme med et overslag når vi taler sammen i telefonen. Herefter kommer vi så hurtigt som muligt ud til dig og løser problemet.

Ring gerne til os på eller på +45 36 70 39 31. Uden for uden for åbningstiden kan du ringe på vores vagttelefon +45 36 70 39 31

Book et uforpligtende besøg

Vi kontakter dig inden for 24 timer


01

Kontakt os

Kontakt os her eller på telefon

02

Projekt

Fortæl os om dit nye drømme- projekt

03

Tilbud

Vi giver dig et samlet tilbud på dit projekt

VVS i Søborg og København udføres af autoriseret installatør